Menu
Košík

CUREL DAYs RSS Feed

07 mar Kvet roka 2024 PIVÓNIA
0 106
Pivónie sú  symbolom bohatstva a cti. Typická je ich jemná a sladká vôňa.  Kvety sú biele, jemne alebo tmavoružové. Pivonkové kytice sú vhodným darčekom pre rôzne príležitosti. Ak milujete výrazné a v..
05 feb Panašované rastliny
0 134
V posledných rokoch sa záujem mnohých postupne presúva od kvitnúcich izbových rastlín typu orchidey alebo bromélia k izbovkám netradičných tvarov alebo vzorovaním listu. Do popredia sa v tejto kategór..
09 mar Kvety hodné prvých dám
0 1030
8.marec bol nielen Medzinárodný deň žien, ale aj druhý deň vzácnej návštevy na Slovensku  – holandského kráľovského páru kráľa Viliama Alexandra a kráľovnej Maximy. V spolupráci s BILLA nám bolo cťou ..
16 feb Nie je cibuľa ako cibuľa
0 1005
Jar sa prebúdza a prvé z jarných kvietkov sú práve cibuľoviny. Potešia nejedno oko a aj srdiečko. Ukážeme si viazanie kytíc s použitím nakvitnutých cibuliek jarných kvietkov, svieže a voňavé aranžmány..
04 feb Valentín trocha inak
0 919
Ako inak začať v novom roku 2023, ak nie s VALENTÍNOM! Romantický sviatok, ktorý slávia všetci zaľúbení 14. februára. Peter Vacula vám ukázal dve netradičné kombinácie - červenočiernu a bielozlatú. Vy..
15 dec Vianoce za dverami
0 959
Blíži sa štvrtá adventná nedeľa, štedrovečerné hodovanie, balenie darčekov a návštevy blízkych nielen u nich doma, ale aj na hroboch. Peter Vacula zabalí darček, prizdobí Vianočnú ružu a predvedie, ak..
Zobrazené 1 až 6 z 10 (2 stránok)