CUREL

Blog

Kategórie

8.marec bol nielen Medzinárodný deň žien, ale aj druhý deň vzácnej návštevy na Slovensku  – holandského kráľovského páru kráľa Viliama Alexandra a kráľovnej Maximy. V spolupráci s BILLA nám bolo cťou vyskladať pre pani prezidentku a kráľovnú kytice, ktoré dokážu vyčariť úsmev na tvári každej ženy. Kvalita, sviežosť a čerstvosť sú istota, ktorá zaručí, že kytica pre kráľovnú nielen holandského kráľa, ale aj toho vášho srdiečka, vydrží aj niekoľko dní.

Jar sa prebúdza a prvé z jarných kvietkov sú práve cibuľoviny. Potešia nejedno oko a aj srdiečko. Ukážeme si viazanie kytíc s použitím nakvitnutých cibuliek jarných kvietkov, svieže a voňavé aranžmány plné života prichádzajúcej jari. Profiflorista Peter Vacula pripraví ukážky aranžovania z vykvitnutých cibuľovín, ktoré by ste v podnikaní už mohli považovať za odpisový tovar. A to sa oplatí vidieť!

Ako inak začať v novom roku 2023, ak nie s VALENTÍNOM! Romantický sviatok, ktorý slávia všetci zaľúbení 14. februára. Peter Vacula vám ukázal dve netradičné kombinácie – červenočiernu a bielozlatú. Vysvetlil aj dôležitosť prezentácie a štýl odovzdania prezentu. Mali ste možnosť porovnať klasiku s moderným prevedením a dúfame, že vás naše inšpirácie potešili.

Viva Magenta! 2023. A poznáme už aj farbu roka 2023. Živá, pozitívna a energická… skoro purpurová. Firma Pantone Color Institute ju vybrala práve kvôli svojmu optimizmu po ťažkej „korona“ dobe a aj náročnej dobe dnešných dní. PANTONE 18-1750 Viva Magenta je inšpirovaná košenilou, jedným z najvzácnejších farbív patriacich do rodiny prírodných farbív a zároveň je jedným z najsilnejších a najjasnejších, aké svet poznal. Odtieň Viva Magenta, zakorenený v prapôvode, nás opäť spája s pôvodnou hmotou. 

Vzýva silu prírody, podnecuje nášho ducha a pomáha nám budovať našu vnútornú silu,“ vysvetlila výkonná riaditeľka Pantone Color Institute Leatrice Eiseman.

ODDELENIE ARANŽÉRSKYCH DOPLNKOV

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie rezaných kvetov

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie aranžérskych doplnkov

Obchodné oddelenie:

ODDELENIE REZANÝCH KVETOV