CUREL

Blog

Kategórie

Blíži sa štvrtá adventná nedeľa, štedrovečerné hodovanie, balenie darčekov a návštevy blízkych nielen u nich doma, ale aj na hroboch. Peter Vacula zabalí darček, prizdobí Vianočnú ružu a predvedie, ako pripraviť jagavú korunu sviatočného stola. Nezabudneme ani na blízkych, ktorí už nemôžu prežiť čaro Vianoc s nami. Toto vianočné kúzlo podčiarkneme kvetinovými variáciami.

Veniec je symbolom kolobehu života, pospolitosti a aj bezpečia rodinného kruhu. Nie sú iba adventné alebo smútočné, ale sú aj symbolom osláv radostí a nádejí. Môžeme ich zavesiť horizontálne do priestoru, položiť na stôl alebo ich zavesiť do okna a na dvere.

Ako dodať čaro priestoru, ponúkne náš šikovný florista Peter Vacula a predvedie Vám niekoľko druhov vencov.

17. november nie je iba Svetovým dňom študentstva a dňom, kedy si pripomíname výročie Nežnej revolúcie, ale bol aj naším firemným dňom.  My sme ho oslávili slobodou pri kreovaní a aranžovaní pod taktovkou skvelého Ing. Patrika Komára a Petra Vaculu. Páni floristi predviedli koncert, aký sme tu už dlho nemali, k spokojnosti našich klientov, ale aj nás CURELákov, lebo čo nás najviac poteší?

Spokojný klient. Záverečný aplauz a fotenie sa s pánmi floristami a ich výrobkami boli toho živým dôkazom. Ulahodili sme nielen očiam, ale aj chuťovým pohárikom skvelou kapustnicou, koláčikmi, štrúdľou, vareným punčom a v neposlednom rade bohatým sortimentom pripraveným pre našich úžasných zákazníkov.

Ďakujeme vám za návštevu a spoločnosť počas našej show Zamatové Vianoce 2022!

Kreativite sa medze nekladú, ani mi sa nenecháme obmedzovať konvenciami. Vianoce sú pred alebo za dverami?… Poďme ich otvoriť a nechajte sa inšpirovať novými trendmi. Florista Peter Vacula vykúzli priamo pred Vami očarujúci vianočný flower box a uviaže prekrásnu vianocami inšpirovanú kyticu z rezaných kvetov. Použije netradičné doplnky a materiály charakteristické pre Vianoce.

ODDELENIE ARANŽÉRSKYCH DOPLNKOV

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie rezaných kvetov

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie aranžérskych doplnkov

Obchodné oddelenie:

ODDELENIE REZANÝCH KVETOV