CUREL

Blog

Kategórie

Kvet v črepníku. Krásny, svieži a … Leží dlho na predajni. Čas na zmenu – výmenu za iný. Tu vyskakuje známa otázka: „Kam s ním?“ Predvedieme Vám a dáme pár tipov, ako využiť črepníkové kvety v aranžovaní a viazaní kytíc. Florista Peter Vacula predvedie, ako fixovať a viazať kvety, ktoré už neviete, ako ďalej ponúknuť.

Vdýchneme im spolu druhý život a dáme im druhú šancu.

Nie každý má odvahu kombinovať farby a materiály, ktoré bežne nepoužívame. Preto sme sa rozhodli, že vám predvedieme každý štvrtok niečo, čo by vás povzbudilo a aj kreatívne nakoplo. Florista Peter Vacula je ten pravý odborník a aj kreatívec vo svojom obore. Spolu uviažeme kyticu, pripravíme veniec a vyskladáme si krásne srdce.

Brave ground Farba roka 2021 sa ponesie v znamení ZEME. Pevný základ drevo, sivá aj farba medi… To všetko farba roka 2021 náramne svedčí. Alebo svedčí práve farba roka im?

Apropo, viete prečo špičkový tím odborníkov na dizajn vybral práve tento odtieň?

Momentálna nálada v spoločnosti je vraj totiž taká, že prehodnocujeme to, na čom v živote skutočne záleží. Zhodnocujeme a hľadáme novú pozitívnu cestu vpred tým, že veríme hlavne v seba, staviame na minulosti a plánujeme budúcnosť. Nuž a pevný domáci prístav nám práve vďaka tejto farbe má podprahovo poskytnúť akúsi pevnú pôdu pod nohami.

Telplá, prírodná a neutrálna, presne taká je farba roka 2021.

Názov Brave Ground, v preklade statočná zem, si teda rozhodne zapamútajte, pretože nadchádzajúce mesiace ho budete počuť často.

Ide o vývážený odtieň, ktorý sa rýchlo neokuká a na šarme a rovnováhe pridá každej miestnosti.

Klasická modrá. PANTONE 19-4052 Classic Blue. Aká farba je Naval (SW-6244)? Pod týmto označením sa skrýva námornícka modrá, teda tmavšia modrá farba, ktorá sa často v móde používa ako elegantná alternatíva čiernej, prípadne sivej.

Je to farba pokoja a sebavedomia.

Tento výraný farebný odtieň je upokojúci, ale zároveň sebavedomý. Do domácnosti vnesie pokoj a to i do tých najrušnejších miestností. Hodí sa taktiež do spální – ak sa bojíte tmavých farieb a ich optického vplyvu, môžete odtieň NAVAL použiť len na jednu zo stieň, vynikne v záhlaví postele.

ODDELENIE ARANŽÉRSKYCH DOPLNKOV

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie rezaných kvetov

Oddelenie črepníkových rastlín

Oddelenie aranžérskych doplnkov

Obchodné oddelenie:

ODDELENIE REZANÝCH KVETOV